Hvordan online betalingsmuligheder kan hjælpe selvstændige butiksejere.


Eftersom at Danmark, og resten af verden, forsøger at håndtere de økonomiske konsekvenser som COVID-19 har medført, er det nødvendigt at både detailhandlen og kunderne bidrager med innovative løsninger og tiltag. Dette bør gøres for at sikre, at flest mulige virksomheder overlever, og at folk modtager de produkter og tjenester, de har brug for. Udvikling af fleksible og pålidelige betalingsmuligheder kan afhjælpe problemerne for både virksomheder og kunder, og ViaBill er en globalt førende betalingsløsning indenfor denne branche.

Med ViaBill har kunderne mulighed for at betale for deres produkter i månedlige rater, og tilbyder dem at handle mere fleksibelt. Kunderne får glæde af produkterne nu og betaler først senere.

Fleksible betalingsmuligheder øger desuden salget hos små virksomheder og selvstændige butiksejere, og hjælper dem med at bevare deres kundebase. På trods af økonomisk tilbagegang.

Generelt kan fleksible betalingsmuligheder øge den gennemsnitlige ordreværdi (AOV) med over 30 procent og øge din konverteringsrate med næsten 20 procent. Kombineret kan dette resultere i en betydelig omsætningsvækst under normale økonomiske forhold, og under en krise kan fleksible betalingsmuligheder hjælpe dig med både at fastholde dine kunder samt tiltrække nye.

ViaBills platform giver økonomisk stabilitet ved hjælp af fleksible betalingsmuligheder. Virksomheden får hele prisen på kundens køb med det samme, og der opkræves kun et lille transaktionsgebyr fra ViaBill. Virksomheden påtager sig ikke nogen yderligere risiko, og kunden har mulighed for at betale 25 procent af deres samlede køb med det samme, og kan derefter betale restbeløbet til ViaBill over tre lige store rater. ViaBill foretager ikke nogen kreditkontrol og påtager sig alle risici.

ViaBills fleksible betalingstjeneste kan integreres inden for et par dage, og uden yderligere indsats får virksomheder nu en ny måde at fastholde og skaffe kunder samt øge indtægten.

Fleksible betalingsmuligheder er et essentielt værktøj for selvstændige erhvervsdrivende, især under COVID-19.


Check out related Articles

Check out related Articles